Cecilia Demant: Om karrieredrømme, kropsskam og når uddannelsen trigger ens mentale helbred

Matas live-værten og youtuberen Cecilia Demant deler i dette afsnit både sine succeser, fremtidsdrømme og indre kampe med angst og tvivl undervejs mod drømmekarrieren.

Fuld af selvtillid og med masser humor fortæller Cecilia desuden om, hvordan hun landede jobbet hos Matas og løbende interviewer kendte som Ole Henriksen og Chris Hemsworth.

Hun er målrettet og ambitiøs, og vi får et unikt indblik i en travl hverdag, når en vaskeægte boss-kvinde arbejder sig hen imod sine største mål og drømme. Vi taler også om jantelov, hendes tid som ingeniørstuderende, og hvordan hun kom igennem trods indre konflikter, som ledte til stress, angst og gjorde, at hun tog på.

Blær dig med det, du kan. Markedsfør dig. Har du måske nogensinde mødt nogen, der hater på dig, og som har mere end du selv har? – Cecilia Demant

Vi håber, at dette afsnit kan tjene som en påmindelse om, at vi ikke alene, hverken om stress, kropsskam og usikkerheder. Desuden håber vi, at Cecilias skønne og målrettede energi kan smitte af på dig, som det har smittet af på os, for som hun selv siger i afsnittet: Vi piger og kvinder skal støtte og heppe på hinanden!

Hvis ikke Cecilia Demant er et klasse-eksempel på en ægte boss-kvinde, så ved vi ikke, hvem der er!

Join the discussion

Instagram feed