I Embrace Podcast taler vi i ugens afsnit om, hvordan vi hver især har fundet vores passion. Det har været en lang rejse for os begge, og derfor vil vi gerne give videre til dig, hvad du kan gøre for at finde og dyrke din passion.

Malene har blandt andet i mange år været frustreret over, at hun ikke var så passioneret som sin iværksætterkæreste. Vickie deler, hvordan hun tog et par omveje, før hun fandt frem til sin passion, og vi vender også, hvorvidt ‘passion’ er hypet og om man absolut skal have en passion.

Hvordan finder man sin passion? Vi piger bør blive bedre til at turde lyse og tage vores plads i verden. I Embrace Podcast-universet er vores mission at hjælpe dig på rette vej i din egen personlige udviklingsrejse.

Lyt med, og hør vores bedste tips til at finde det, man brænder for og elsker at stå op til hver dag. Og husk at følg med på Instagram @embrace.podcast, hvor vi hygger og nørder personlig udvikling 🙂

Temaer, vi kommer ind på i podcast-episoden: Fremtidsdrømme, passioneret, podcast, passion, interesser, sådan finder du din passion, vores egne erfaringer og personlige oplevelser, intuition, manifestation, spiritualitet, mål, gode råd.

Join the discussion

Instagram feed