Om os

Velkommen til Embrace podcast!

I Embrace Podcast nørder vi personlig udvikling og hjælper dig til at udforske dine egne styrker, potentialer og drømme.

Vi er Malene Riis, curve model, og Vickie Westen, journalist, og gennem selvudviklings-værktøjer og vores personlige erfaringer hjælper vi dig til at opbygge dit selvværd, selvtillid og få mere selvkærlighed ind i din hverdag.

Vi startede Embrace podcast, fordi vi har et ønske om at give andre unge piger og kvinder en følelse af, at de ikke er alene med deres tanker og følelser. Det er vigtigt for os at dele de nære og sårbare historier – også de tabubelagte emner – fordi vi ved, at der er mange derude, der kan spejle os i vores personlige erfaringer.

Vores ønske er, at du med fornyet power og mod på livet tør at være dig i alle aspekter af livet og tør udleve dine vildeste mål og drømme.

Vi gøres vores bedste for, at du får en spændende, sjov og hyggelig stund med os i ørerne!

Og hvis du bare ikke kan få nok, så følg os på Instagram @embrace.podcast, hvor vi inviterer dig “behind the scenes” og giver bonus tips og tricks til personlig udvikling og positivt mindset.

Instagram feed