Vores podcastanbefalinger for piger (2021)

Ønsker du at stå stærkere i dig selv og lære om dit eget mindset? Her er vores yndlingspodcasts på dansk, som giver god energi og masser motivation!

Ønsker du at stå stærkere i dig selv og lære om dit eget mindset? Her er vores yndlingspodcasts på dansk, som giver god energi og masser motivation!

 1. LIVNESS podcast – om mindset motivation og livsglæde
  Vi kan varmt anbefale podcasten LIVNESS af Liv Johansen, som altid er fuld af god energi. Hun interviewer interessante personligheder om alt inden for personlig udvikling.
 2. Det gode liv om et kærestepar, der rejser verden rundt og arbejder remote
  Lad dig inspirere af en anderledes livsstil, når Maja Grønholdt og Stefan Landgreve deler deres op- og nedture på deres rejse som digitale nomader.
 3. Embrace Podcastpersonlige historier om selvudvikling, selvkærlighed og mindset
  Må man godt nævne sig selv? Det tillader vi os, for vi har et stærkt ønske om at give alle unge piger og kvinder muligheden for at turde gå efter sine drømme og leve et liv, de elsker. Vi har selv gået vejen, og nu deler vi alt om opbygning af selvtillid, selvværd og viljestyrke.
 4. GirlTalksom udfordringer og tabuer
  GirlTalk, hvor Vickie er frivillig, har gjort et fantastisk stykke arbejde med denn podcast, hvor både emner som ensomhed, kropsskam og mobning bliver vendt. Endnu en varm anbefaling herfra!
 5. Vi Unge podcastom veninder, kærester og sex
  Vi Unges podcast er lige som at have overhøre en god venindesnak om alt det, du gerne vil vide som ung. Der bliver brudt tabuer og snakket alt det, du ikke bryder dig om at spørge dine forældre om.

I Embrace Podcast er vores ønske, at du skal lyse med din smukke personlighed og turde tage din plads i verden! Vi giver dig alt det videre, vi selv manglede, da vi var yngre.

Lyt til vores afsnit: Sådan får du mere selvtillid. Klik på billedet.

Join the discussion

Instagram feed